Sabtu, 26 Jun 2010

RXCOLOSTRA-BIJAK CERDAS PINTAR







FORMULA BARU!!! RxColostra..
Pil Mudah Kunyah Koko..mmg sedap sgt!!

Kombinasi Susu Kambing, Kolostrum, Omega-3 dan Bilberry untuk memperkuatkan sistem imun tubuh dan kecerdasan minda

Harga: WM (RM)
1 botol (120 chewable tablets) RM58.00
2 botol RM116.00
4 botol RM232.00

http://www.ProjekCopyCat.com/sitinorzarina
Kol/SMS: ina 0129338405
Email:sitinorzarinaothman@yahoo.com



Jumaat, 4 Jun 2010

RXLITE





Diet sahaja sememangnya berkesan untuk menurunkan berat badan.Namun, menurut kajian, program penurunan berat badan yang berkesan untuk jangka panjang haruslah disertai senaman.Malah sesetengah orang yang berdiet sahaja kebiasaannya akan kembali ke berat yang asal atau lebih.

Sabtu, 29 Mei 2010

RXLITE


 Selamat Pagi Semua...Mulakan Hari anda dengan Senyuman Dan Ketawa Ceria...Ketawa juga dikatakan mampu memperbaiki fungsi usus, sekali gus meningkatkan pencernaan dan penyerapan nutrient dalam badan. Ada juga yang percaya ketawa boleh membakar kalori seperti kita bersenam beberapa minit.



Terdiri testimoni yang telah berjaya......Anda bila lagi......

Hanya itu yang dapat diucapkan apabila orang bertanya pada saya macam mana sambutan produk terbaru WorldWellness Network inovasi Dr. Noordin Darus iaitu RX-Lite? Sambutannya betul-betul di luar dugaan. Ramai yang dah cuba & call kami balik mengatakan kesannya sangat bagus.



Selain ia Efektif, ia juga SEDAP, MURAH, PRAKTIKAL, MUDAH & yang paling penting, TIADA KESAN2 ATAU TINDAKBALAS BERLAWANAN yang selalu terdapat pada produk2 pelangsingan lain yang mahal2 di luar sana. Complaint2 tentang rasa pening, loya, buang2 air, berdebar-debar memang banyak di samping harga yang rata-rata mahal. Tapi berbeza dengan Rx-Lite yg merupakan formulasi Doktor perubatan yang pakar tentang preskipsi pemakanan & diet untuk atlit2 kebangsaan suatu masa dulu. Beliau ialah Dr. Noordin Darus yang lebih terkenal dengan panggilan 'Doktor Sukan'.


Rx-Lite tidak akan menjadikan kulit kita mengeleber setelah turun berat badan & tidak menjadikan muka kita pucat lesi kerana kekurangan air/lemak kerana kurang makan, bukan kerana pembakaran lemak semulajadi. Itulah konsep di sebalik Terapi dengan RxLite ini. yang unik atas segala keunikan produk ini ialah ia diproses dengan perantaraan Rx-Water, air Terapi berpenawar yang bersifat anti Kanser



Harga :
1 kotak - RM138.00 (30 sachet)
2 kotak - RM 248 (60 sachet)
Nak JIMAT?? DAPAT BONUS??
Jadi Dealer & Aahli WWN
Cuma perlu bayar RM208.00, anda akan mendapat:

1) Keahlian
2) 2 kotak RxLite (setiap kotak mengandungi 30 sachet)
3) Shaker



Selasa, 4 Mei 2010

RXCOLOSTRA-BIJAK CERDAS PINTAR




FORMULA BARU!!! RxColostra..
Pil Mudah Kunyah Koko..mmg sedap sgt!!

Kombinasi Susu Kambing, Kolostrum, Omega-3 dan Bilberry untuk memperkuatkan sistem imun tubuh dan kecerdasan minda

Harga: WM (RM)
1 botol (120 chewable tablets) RM58.00
2 botol RM116.00
4 botol RM232.00

http://www.ProjekCopyCat.com/sitinorzarina
Kol/SMS: ina 0129338405
Email:sitinorzarinaothman@yahoo.com


Rabu, 28 April 2010

PEMAKANAN YANG BIJAK AKAN MELAHIRKAN BAYI YANG BIJAK

Terdapat 4 komponen terpenting dlm RXColostra iaitu:

1. Kolostrum + Susu Kambing (Colostrum + Goat's Milk)
- Kolostrum adalah susu awal lembu yang dihasilkan antara 1 ke 5 ke 10 hari.
- Mengandungi IF (Immune Factors - Faktor melawan Penyakit) 4 x lebih kuat dari Kolostrum Susu Ibu.
-Mengandungi 90 komponent factor tahan lawan penyakit(IF) & factor pembesaran /pertumbuhan badan (GF-growth factors)

IF dlm Kolostrum seperti Vitamin, Mineral, Acid Amino, Lemak , Karbohidrat dll. IF ada lgG,lgM,LgD,lgE,LgA untuk anti -oksida, anti kanser, anti stress, anti asid dll...(lgG,LgM dll tu macam vitamin G,M,E dan sbg nya lah)

GF dlm kolostrum menolong membina, memperbaiki & menguatkantissue & muscle, kulit, tulang , membakar lemak, memperlahankan proses penuaan, memberi mood yg selesa (Feel Good Mood -sesuai utk org yg stress) dan seimbangkan gula dlm darah (orang diabetes pun boleh ambik ni).

Susu Kambing:
The Complete Essential Food - Mengandungi Zat2 & Vitamin yang lengkap untuk tubuh badan...(sama kandungan dgn susu ibu)
- senang dihadam ..mengambil masa hanya 20 min utk dihadam perut berbanding susu lembu 3-8 jam utk dihadam.
- Takde alahan berbanding susu lembu yg ada lactose yg boleh menyebabkan alahan
- Tidak berasid utk perut (anti acids)
- Beralkali, mengubati sakit kepala, lemah badan, sakit badan dan terlebih gula dlm darah.
- memberi tidur yg nyenyak dan menahan perut yg lapar.
- 2x lebih daya ketahanan badan dan tenaga dari susu lembu.
- Tiada lendir atau mukus
- 35% lebih selenium dari susu lembu.(2.5x lebih selenium dari susu tepung)
- 13% lebih kalsium dari susu lembu (3.8 x lebih kalsium dari susu ibu)
- Lebih vitamin B6+Vitamin A dan Protein dari susu lembu.
- 34% lebih potassium dari susu lembu
- 3x lebih niacin dan zat besi dari susu lembu
- 2.3x lebih protein darpada susu ibu.

2. Bilberry (untuk mata)
- Untuk menjaga dan menigkatkan kekuatan mata
- Anti oksida
- anti keradangan mata
- Berkesan utk cirit-birit, merawat urat bengkak, urat timbul dll.

3. Omega 3 (didapati dalam pati minyak ikan)
- Sesuai untuk kanak2 : membantu tumbesaran saraf dan penglihatan
- Utk dewasa ; mencergaskan minda
- Omega 3 juga baik untuk orang yg ada masalah jantung, Stroke (lumpuh) dan kemurungan.

4. Koko
- Untuk pemangkin rasa supaya lebih sedap dan mudah diterima / ditelan.
- 'Universal Taste ,....menghilangkan rasa & bau susu kambing
- 3x anti oksida berbanding teh
- Anti cancer kerana ia adalah koko sejati dan bukan perisa tiruan

Selasa, 27 April 2010

RXCOLOSTRA-BIJAK CERDAS PINTAR

x












































































Ciri-Ciri RX-Colostra: 

  • Kolostrum mengandungi kombinasi komponen bioaktif atau faktor pertumbuhan (Growth Factor) dan imun semulajadi iaitu Imminoglobulin (IgG) yang kuat
  • Ekstrak DHA (Omega 3) dari Microalga merupakan sumber DHA yang paling baik
  • Ekstrak Bilberi mengandungi Tannin, Vitamin A & C yang berfungsi sebagai antioksidan yang tinggi.
Kebaikan RX-Colostra:
  • Memperkuatkan sistem Imun tubuh dan mencegah jangkitan Virus
  • Menggalakkan perkembangan jantung, Otak & sistem saraf pusat bayi yang sempurna.
  • Membantu mencegah inflamasi dalam mulut, sakit kerongkong, batuk & cirit-birit.
  • Membantu mencegah degenarasi otot dan Katarak mata dengan mencegah serangan radikal bebas ke atas sel-sel.
  • Membantu peredaran darah dalam mata & mencegah keletihan mata supaya penglihatan lebih tajam.
  • Membantu meningkatkan sel ingatan, prestasi intelek dan kecerdasan Otak serta mengawal tabiat yang hiperaktif dengan menstabilkan dan mententeramkan fikiran.
  • Membantu penghadaman
  • Menggalakkan pembentukan tisu penyambung yang sihat dan sel-sel rosak dengan memperkuatkan Kolegen.
Kegunaan yang disyorkan:

Orang dewasa, orang tua, wanita mengandung, kanak-kanak dan pelajar bagi mengatasi masalah pembelajaran, pemikiran yang tidak fokus, ingatan lemah, tabiat yang sukar dikawal serta mengelakkan penyakit nyanyuk.

Dos yang disyorkan:

4 hingga 8 biji tablet boleh dikunyah sehari
  • Harga (Retail Proce):
  • Rx-Colostra (120 Chewable Tablets) - 1 bottle : RM58
  • Rx-Colostra (120 Chewable Tablets) - 2 bottle : RM116
  • Rx-Colostra (120 Chewable Tablets) - 4 bottle : RM232

  • Sila hubungi kami* jika berminat untuk menjadi pengedar untuk mendapatkan harga yang lebih murah (Member Price) serta mendapat pendapatan sampingan yang lumayan. 

Ahad, 25 April 2010

Tiada kesan sampingan..CUBALAH SEKARANG !!!!!

Sabtu, 24 April 2010

RXCOLOSTRA-BIJAK CERDAS PINTAR




  • BIJAK CERDAS PINTAR
  • MENAJAMKAN PENGLIHATAN MATA BAIK UNTUK PERKEMBAGAN MINDA HARGA RENDAH PULANGAN TINGGI

  • Rx-Colostra® sangat disyorkan bagi kanak-kanak, pelajar, orang dewasa dan ibu mengandung bagi membantu masalah pembelajaran, pemikiran yang tidak fokus, ingatan yang lemah dan tabiat yang sukar dikawal. Ia mempunyai pelbagai faedah yang tiada bandingannya dengan produk yang lain:
  • Ciri-ciri
  • Kolostrum mengandungi kombinasi komponen bioaktif iaitu faktor pertumbuhan (Growth Factor) dan imun semula jadi iaitu Immunoglobulin (IgG) yang kuat.
  • Mengandungi Ekstrak DHA (Omega 3) dan Microalga yang merupakan sumber DHA yang paling baik.
  • Mengandungi Ekstrak Bilberi yang kaya dengan tannin, Vitamin A dan C (iaitu antioksidan).
  •  
  • Kebaikan
  • Memperkuatkan sistem imun tubuh dan mencegah jangkitan virus.
  • Menggalakkan perkembangan jantung, otak dan sistem saraf pusat bayi yang sempurna.
  • Membantu mencegah radang dalam mulut, sakit kerongkong, batuk dan cirit-birit.
  • Membantu peredaran darah dalam mata dan mencegah keletihan mata supaya penglihatan lebih tajam.
  • Membantu mencegah degenerasi otot dan katarak dengan mencegah serangan radikal bebas ke atas sel-sel.
  • Membantu meningkatkan sel ingatan, prestasi intelek dan kecerdasan otak dan mengawal tabiat yang hiperaktif dengan menstabilkan dan menenteramkan fikiran.
  • Membantu penghadaman.
  • Menggalakkan pembentukan tisu penyambung yang sihat dan sel yang rosak dengan memperkuatkan kolagen.
  •  
  • Disyorkan untuk 
  • Orang dewasa, orang tua, wanita mengandung, kanak-kanak dan pelajar bagi mengatasi masalah pembelajaran, pemikiran yang tidak fokus, ingatan yang lemah dan tabiat yang sukar dikawal.Dos yang disyorkan 
  • 4 hingga 8 biji pil dikunyah sehari

  • Harga Pasaran Seunit
  • (1 botol x 120 tablet kunyah)
  • Semenanjung : RM 58.00
  • Sabah/Sarawak : RM 66.00




Jumaat, 23 April 2010

UlangTahun Ke 7




Teringin rasa dihati.. nak ke sana tapi apa kan daya....huhuhu..sedihnya ..Member2 ProjekCopyCat. GO GO


Khamis, 22 April 2010

RXCOFFEE KOPI AURA







Kopi istimewa ini mengandungi Mahkota Dewa, Habbatus Sauda, Saffron,Ginseng, Koko dan menggunakan Kopi Arabika yang lebih lembut dan lebih beraroma. Kopi Arabica dianggap sebagai jenis kopi yang paling baik dan mengandungi pelbagai nutrisi semula jadi yang boleh memberangsangkan minda, menambahkan kreativiti dan boleh menyekat selera makan dan pelbagai kebaikan yang lain.Ciri-Ciri
  • Kopi Aura Pertama di dunia.
  • Diproses dengan menggunakan Rx-Water®.
  • Mengandungi adunan kopi Arabica dan koko
  • Tidak mengandungi asetat (yang memberi bau harum kepada kopi yang boleh membawa kepada masalah buah pinggang).
  • Diadun menggunakan herba-herba terbaik di dunia iaitu Mahkota Dewa, Habbatus Sauda, Saffron dan Ginseng.
     
Kebaikan
  • Mengandungi anti-oksidan dan Polyphenol untuk pencegahan penyakit.
  • Meningkatkan kepekaan,kecerdasan, daya tahan dan aktiviti mental.
  • Meningkatkan kealkalian dan mengurangkan keasidan dalam tubuh.
  • Membantu peredaran darah.
  • Membantu kitaran menstruasi wanita.
  • Minuman kesihatan sekeluarga yang enak dan berkhasiat.

Cara pengambilan yang disyorkan 
Masukkan satu paket ke dalam cawan berisi air panas dan nikmatilah rasa kopi beraroma. Sesuai diminum oleh semua peringkat umur



Harga Rx-Coffee
  • RM30.80 (Semenanjung) – 15 sachet 20g
  • RM34.80 (Sabah/Sarawak) – 15 sachet 20g
Kos Penghantaran:
  • Semenanjung 1 kotak RM7
  • Sabah/Sarawak 1 kotak RM10
Lebih dari 2 kotak  = pos parcel

RXLITE







RxLite merupakan inovasi terbaru formulasi doktor perubatan & ‘Cancer Survivor’ yang tersohor di Malaysia iaitu Dato Dr. Noordin Darus. Beliau yang merupakan seorang pakar diet & pemakanan yang terunggul suatu ketika dahulu merupakan seorang pelatih kepada atlit-atlit tanah air dan merupakan bekas Pengarah Perubatan Majlis Sukan Negara. Program pelangsingan beliau iaitu ‘Slim For Life’ merupakan suatu program yang terkenal dan diikuti oleh pelbagai institusi kerajaan, firma-firma dan badan-badan tertentu. Beliau sering muncul di kaca TV dalam program ‘Mari Bersenam’ di TV1 setiap pagi jam 8am sekitar tahun 80an dahulu. Kini, dengan kepakaran yang ada, beliau telah mencipta formulasi Rx-Lite untuk setiap orang yang bercita-cita untuk mendapatkan berat badan & bentuk tubuh yang ideal dengan cara yang menyihatkan. Ia mengandungi bahan-bahan aktif semulajadi yang membantu anda membakar lemak dan menghilangkan berat badan berlebihan......


RXLite boleh digunakan sebagai sebahagian daripada diet seimbang harian anda. RXLite akan membantu menambah tenaga, mengurangkan rasa lapar, menambah protein dan kalsium dalam tubuh badan.


RXLite mengandungi L-Carnitine yang membantu menghilangkan lemak dengan meningkatkan kekuatan otot, tenaga dan kecekapan pembakaran lemak.


RXLite berkhasiat dalam:-


* Membantu membakar lemak
* Diperkaya dengan vitamin dan mineral
* Rasa koko yang lazat
* Mengandungi anti-oksida


HARGA (*belum termasuk kos penghantaran)


RM138 untuk sekotak (30 sachet)


*1 kotak 30 sachet untuk penggunaan 2 minggu


RM248 untuk 2 kotak (60 sachet)


*2 kotak untuk penggunaan sebulan


NAK LAGI MURAH????


Jadilah ahli WWN dan dapatkan 2 kotak RXLite pada harga RM207.90. RM198 (2 kotak) + RM9.90.


Anda akan:


1. Menjadi ahli
2. Mendapat 2 kotak RX-Lite mengandungi 60 sachet


KOS PENGHANTARAN


1 kotak Semenanjung Malaysia RM6 (POS DAFTAR)


1 kotak Sabah/Sarawak RM9 (POS DAFTAR)


——————


2 kotak Sem RM15.10 (Kurier)


2 kotak Sabah/Sarawak RM20.10 (Kurier)

Selasa, 20 April 2010

KELULUSAN KMM UNTUK RXLITE


Kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia Berhubung RxLite

Merujuk kepada perkara di atas dan persoalan berbangkit.

WorldWellness Network sentiasa memastikan bahawa produk keluaran WorldWellness melalui pemeriksaan dan mendapat kelulusan yang sepatutnya dari badan-badan berkaitan.

Bagi Kementerian Kesihatan Malaysia, proses bermula dengan pendaftaran produk berserta kandungan (termasuk kuantiti yang digunakan) dalam bentuk borang untuk penilaian pihak KKM. Menerusi senarai kandungan, komposisi dan kuantiti, penganalisa KKM akan mengkategorikan produk tersebut sama ada sebagai makanan, atau kategori-kategori lain (contoh: ubat, ramuan tradisional).

Penilaian dilakukan bukan sahaja berdasarkan formula dan isi kandungan tetapi juga kuantiti dan peratusan yang digunakan. Sebagai contoh, walaupun RxLite mengandungi L-Carnitine, tetapi kuantitinya belum mencukupi untuk RxLite dikategorikan sebagai ubat. Setelah dua minggu, pihak KKM akan mengeluarkan surat menyatakan kategori produk tersebut.

Bagi RxLite, KKM telah memaklumkan bahawa berdasarkan kandungan dan peratusan kandungan, RxLite dikategorikan sebagai makanan dan tidak perlu melalui langkah seterusnya yakni pendaftaran untuk kelulusan dan sebagainya.

Diharap agar penjelasan ini dapat menjawab persoalan anda dan tiada lagi persoalan berbangkit mengenai isu ini.

Sekian, terima kasih.

Najmie Noordin
Pengarah Eksekutif
WorldWellness Network Sdn. Bhd

Sabtu, 17 April 2010

KEMPEN PELANSINGAN TIRU MACAM SAYA


Sertailah Kempen Pelangsingan RxLite™ “Tiru Macam Saya” dan menangi hadiah-hadiah istimewa yang meraikan kejayaan anda mencapai berat badan yang diidamkan.
Syarat Kelayakan :
Setiap pembelian minima 1 Pakej Copycat RxLite™ (2 kotak) akan melayakkan anda untuk menyertai pertandingan ini. Peserta juga harus membuat jumlah pembelian/jualan peribadi minima 3 Pakej Copycat RxLite™(6 kotak) ( termasuk 1 pakej kelayakan ) di akhir tempoh kempen.

Isi borang dibawah dengan lengkap dan rakamkan berat badan ketika penyerahan borang di Ibu Pejabat atau Pusat Stokis Kawasan untuk pengesahan. Sertakan sekeping gambar 4R diri anda sewaktu penyerahan borang. Penilaian akan dilakukan di akhir tempoh kempen berdasarkan jumlah pengurangan berat tertinggi dan perubahan fizikal.

Terbuka untuk ahli WorldWellness Network Sahaja.
Tempoh Kempen :
Tempoh Kempen selama 3 bulan bermula April 2010 hingga Jun 2010
HADIAH
Pertama : 4 Tiket Gala ( percutian 3H 2M ke Pulau Pinang ) + Sijil (bernilai lebih RM2320)
Kedua : 2 Tiket Gala ( percutian 3H 2M ke Pulau Pinang ) + Sijil (bernilai lebih RM1160)
Ketiga : 1 Tiket Gala ( percutian 3H 2M ke Pulau Pinang ) + Sijil (bernilai lebih RM580
)

Rabu, 14 April 2010

Testimoni diriku

Sebelum... saya menggunakan rxlite ni.. berat badan yang saya 77 kg.. memang overweight dah puas saya berdiet...masih tak turun...Terpanggil saya untuk mencuba RXLITE ni..mula2 saya ragu2 juga akan keberkesanan nya...sekarang sudah 3 minggu saya menggunakankan nya... Alhamdulilah dalam masa tu berat badan saya turun... 4 kg...Memang mengejutkan... dan berasa gembira...apabila saya dapat memakai kembali baju yang berkurun saya tak pakai.. seingat saya dah 7 tahun saya menyimpannya (BAJU KESAYANGAN SAYA).. AKHIRNYA.. dapat jugak saya memakainya... Seronok nya... Suami pun rasa happy....Akhirnya saya menjadi pengedar di kawasan melaka ni....bukan hanya tubuh saya kembali ramping tetapi..kulit bertambah cantik dan berseri...

Jumaat, 9 April 2010

RXLITE

"http://www.kedaisafwahrxlite.blogspot.com">Produk ini baru dilancarkan dalam tempoh dua 3 bulan dan permintaan terhadapnya amat tinggi dan sambutan yang menggalakkan… Kenapa terjadi begitu?? 1) Testimoni paling berjaya, Ruzaimi berusia 23 tahun berjaya mengurangkan 21kg dalam masa sebulan!!! 2) Ianya lebih sedap!! 3)Juga sedap diminum sama ada panas atau sejuk! 4) Mudah dan Berkesan! 5) Ianya lebih menjimatkan dan setanding dengan produk J** M***5 yang terkenal masa kini..!! RxLite - Rx Lite = Produk Pela ... RM 138.00, RxLite adalah minuman pracampuran fiber koko yang membantu membakar lemak dan mengurangkan selera makan~RX LITE~

Produk Menurunkan Berat Badan Yg Bakal Meletopp Pada Tahun 2010!!!

Revolusi Terbaru Dalam Pengurusan Berat Badan!
MUDAH, LAZAT, BERKESAN!

RXLite boleh digunakan sebagai sebahagian daripada diet seimbang harian anda. RXLite akan membantu menambah tenaga, mengurangkan rasa lapar, menambah protein dan kalsium dalam tubuh badan.

RXLite mengandungi L-Carnitine yang membantu menghilangkan lemak dengan meningkatkan kekuatan otot, tenaga dan kecekapan pembakaran lemak.


RXLite berkhasiat dalam:-
Membantu membakar lemak
Diperkaya dengan vitamin dan mineral
Rasa koko yang lazat
Mengandungi anti-oksida
RxLite merupakan inovasi terbaru formulasi doktor perubatan & 'Cancer Survivor' yang tersohor di Malaysia iaitu Dato Dr. Noordin Darus. Beliau yang merupakan seorang pakar diet & pemakanan yang terunggul suatu ketika dahulu merupakan seorang pelatih kepada atlit-atlit tanah air dan merupakan bekas Pengarah Perubatan Majlis Sukan Negara. Program pelangsingan beliau iaitu 'Slim For Life' merupakan suatu program yang terkenal dan diikuti oleh pelbagai institusi kerajaan, firma-firma dan badan-badan tertentu. Beliau sering muncul di kaca TV dalam program 'Mari Bersenam' di TV1 setiap pagi jam 8am sekitar tahun 80an dahulu. Kini, dengan kepakaran yang ada, beliau telah mencipta formulasi Rx-Lite untuk setiap orang yang bercita-cita untuk mendapatkan berat badan & bentuk tubuh yang ideal dengan cara yang menyihatkan. Ia mengandungi bahan-bahan aktif semulajadi yang membantu anda membakar lemak dan menghilangkan berat badan berlebihan.


HARGA

RM 138.00 untuk 1 kotak (30 sachet)
1 Kotak = 30 sachet untuk kegunaan selama 2 minggu.



RM 248.00 untuk 2 Kotak (60 sachet)
2 Kotak = 60 sachet untuk kegunaan selama sebulan.



NAK MURAH LAGI + DISKAUN ISTIMEWA?
Jadilah Ahli WWN dengan hanya RM 9.90 sahaja!

Dengan membayar RM 9.90 untuk keahlian, anda layak membeli Pakej Copycat RxLite dengan harga RM 198 untuk 2 kotak. Sementara promosi masih ada!

Total RM 198 + RM 9.90 = RM 207.90 sahaja!



* RM 207.90 tidak termasuk kos pos.

* Harga RM 207.90 adalah applicable untuk Semenanjung, Sabah n Sarawak.
Customer dari Sabah, Sarawak, Brunei dan Singapura boleh beli dengan harga di atas, HANYA DALAM TEMPOH PROMOSI SAHAJA.
SELEPAS PROMOSI TAMAT HARGA UNTUK MALAYSIA TIMUR, BRUNEI DAN SINGAPURA ADALAH BERBEZA DAN LEBIH MAHAL SEDIKIT .


* Juga ada menjual loose pack. Sila pm / email / sms untuk mengetahui harga per sachet


--------------------
Kos penghantaran untuk 1 kotak:

Pos Laju - RM 10 (Hari ni pos, esok sampai (bergantung lokasi)
Pos Parcel - RM 5 (Hari ni pos, Tiba dalam masa 4 hari bekerja)


Kos penghantaran untuk 2 kotak:

Pos Laju - RM 15 (Hari ni pos, esok sampai (bergantung lokasi)
Pos Parcel - RM 8 (Hari ni pos, Tiba dalam masa 4 hari bekerja)

Sabtu, 3 April 2010

KECAPI BERAT BADAN IDEAL ANDA HARI INI

KEISTIMEWAAN RXLITE.......

1. Bagaimana rasanya? Tidak seperti minuman pelangsingan yang lain, RxLite mempunyai rasa koko semulajadi dan tanpa pengawet. Kalau hendak dibuat perbandingan, rasa dan teksturnya tidak ubah seperti Milo kurang manis. 2. Bagaimana cara penyediaannya? RxLite datang dalam bentuk sachet pracampur, jadi anda hanya perlu bancuh ke dalam 150 ml (cawan kecil) air panas atau sejuk (jika sejuk, gunakan RxLite Shaker yang datang percuma dengan setiap pembelian Pakej Copycat RxLite).RxLite juga boleh dibancuh bersama susu, soya malah boleh dibuat "shake" buah-buahan seperti pisang untuk rasa yang lebih mengenyangkan.

3. Bagaimana ia berfungsi? RxLite mengandungi bahan-bahan utama iaitu Carcinoga Cambogia, L-Carnitine - dua bahan yang telah terbukti secara saintifik membantu membakar lemak. Selain itu, ia diproses dengan medium Rx-Water yang menjadikannya berAura. Ia diadun dengan Koko asli (Flavoids) yang bersifat anti kanser melebihi teh. Dengan mengambil Rx-Lite sebelum sarapan & makan tengah hari, ia akan memberikan anda tenaga extra serta rasa kenyang yang asli. 2 bahan utama tadi akan mula bertindak membakar lemak berlebihan dari badan anda dan anda akan rasa badan lebih ringan tanpa ada kesan sampingan yang merbahaya. Sebaliknya anda rasa bertenaga dan sihat. Namun pun begitu, Dr. Noordin menyarankan agar kita mengurangkan 'portion' pengambilan karbohidrat seperti nasi semasa mengamalkan Rx-Lite. Sebaliknya, menambahkan 'portion' lauk-pauk kita termasuk sayur & buah-buahan. Anda akan dapat rasakan perbezaannya serta berpeluang mendapat berat badan yang ideal.

4. Berapakah sukatan yang diperlukan? Bagi mereka yang ingin mengurangkan berat badan, adalah dinasihatkan anda mengambil minima 2x sehari dan maksima 3x sehari. Gantikan sarapan, makan tengah hari dan minum petang anda dengan RxLite. Jika tidak tahan lapar, minum sebotol air bersih dan menyihatkan seperti RxWater atau ambil buah-buahan.

5. Siapa yang tidak boleh mengambil RxLite? RxLite tidak sesuai bagi:
Kanak-kanak di bawah 12 tahun,Ibu mengandung, Mereka yang mempunyai sejarah sawan Mereka yang mempunyai masalah jantung yang kronik Ibu yang menyusu tidak digalakkan mengambil RxLite walaupun kandungan L-Carnitine tidak banyak sehingga memudaratkan. Ini kerana setiap individu mempunyai tahap penapisan yang berbeza-beza. Bagi kebanyakan ibu menyusu, kandungan kimia tidak akan sampai ke susunya, tetapi terdapat kes-kes di mana badan ibu gagal menapis dan mudah menyerap ke dalam susu.
Labels:

RXLITE

Biskut Oat Krunch keluaran Munchy's satu sachet dan Rxlite 1 Sachet...sehingga waktu malam pun terasa badan dan perut rasa ok je, perut pun tak berdondang sayang sangat..kalau rasa nak berdiet dan turun berat badan boleh sesangatlah guna diet menu ni....cubalah

Jumaat, 5 Mac 2010

KEISTIMEWAAN RXLITE.......

TESTIMONI RXLITE

TESTIMONI RXLITE

NAK KURUS ? ADA PENYELESAIANNYA

KANDUNGAN RXLITE

KANDUNGAN RXLITE

KANDUNGAN RXLITE

KANDUNGAN RXLITE

KANDUNGAN RXLITE

KEISTIMEWAAN RXLITE.......

1. Bagaimana rasanya?

Tidak seperti minuman pelangsingan yang lain, RxLite mempunyai rasa koko semulajadi dan tanpa pengawet. Kalau hendak dibuat perbandingan, rasa dan teksturnya tidak ubah seperti Milo kurang manis.

2. Bagaimana cara penyediaannya?

RxLite datang dalam bentuk sachet pracampur, jadi anda hanya perlu bancuh ke dalam 150 ml (cawan kecil) air panas atau sejuk (jika sejuk, gunakan RxLite Shaker yang datang percuma dengan setiap pembelian Pakej Copycat RxLite).RxLite juga boleh dibancuh bersama susu, soya malah boleh dibuat "shake" buah-buahan seperti pisang untuk rasa yang lebih mengenyangkan.

3. Bagaimana ia berfungsi?

RxLite mengandungi bahan-bahan utama iaitu Carcinoga Cambogia, L-Carnitine - dua bahan yang telah terbukti secara saintifik membantu membakar lemak. Selain itu, ia diproses dengan medium Rx-Water yang menjadikannya berAura. Ia diadun dengan Koko asli (Flavoids) yang bersifat anti kanser melebihi teh. Dengan mengambil Rx-Lite sebelum sarapan & makan tengah hari, ia akan memberikan anda tenaga extra serta rasa kenyang yang asli. 2 bahan utama tadi akan mula bertindak membakar lemak berlebihan dari badan anda dan anda akan rasa badan lebih ringan tanpa ada kesan sampingan yang merbahaya. Sebaliknya anda rasa bertenaga dan sihat. Namun pun begitu, Dr. Noordin menyarankan agar kita mengurangkan 'portion' pengambilan karbohidrat seperti nasi semasa mengamalkan Rx-Lite. Sebaliknya, menambahkan 'portion' lauk-pauk kita termasuk sayur & buah-buahan. Anda akan dapat rasakan perbezaannya serta berpeluang mendapat berat badan yang ideal.

4. Berapakah sukatan yang diperlukan?

Bagi mereka yang ingin mengurangkan berat badan, adalah dinasihatkan anda mengambil minima 2x sehari dan maksima 3x sehari. Gantikan sarapan, makan tengah hari dan minum petang anda dengan RxLite. Jika tidak tahan lapar, minum sebotol air bersih dan menyihatkan seperti RxWater atau ambil buah-buahan.

5. Siapa yang tidak boleh mengambil RxLite?

RxLite tidak sesuai bagi:

  1. Kanak-kanak di bawah 12 tahun,
  2. Ibu mengandung,
  3. Mereka yang mempunyai sejarah sawan
  4. Mereka yang mempunyai masalah jantung yang kronik
  5. Ibu yang menyusu tidak digalakkan mengambil RxLite walaupun kandungan L-Carnitine tidak banyak sehingga memudaratkan. Ini kerana setiap individu mempunyai tahap penapisan yang berbeza-beza. Bagi kebanyakan ibu menyusu, kandungan kimia tidak akan sampai ke susunya, tetapi terdapat kes-kes di mana badan ibu gagal menapis dan mudah menyerap ke dalam susu.

RXLite boleh digunakan sebagai sebahagian daripada diet seimbang harian anda. RXLite akan membantu menambah tenaga, mengurangkan rasa lapar, menambah protein dan kalsium dalam tubuh badan.

RXLite mengandungi L-Carnitine yang membantu menghilangkan lemak dengan meningkatkan kekuatan otot, tenaga dan kecekapan pembakaran lemak.

RXLite berkhasiat dalam:-

  1. Membantu membakar lemak
  2. Diperkaya dengan vitamin dan mineral
  3. Rasa koko yang lazat
  4. Mengandungi anti-oksida

RxLite merupakan inovasi terbaru formulasi doktor perubatan & 'Cancer Survivor' yang tersohor di Malaysia iaitu Dato Dr. Noordin Darus. Beliau yang merupakan seorang pakar diet & pemakanan yang terunggul suatu ketika dahulu merupakan seorang pelatih kepada atlit-atlit tanah air dan merupakan bekas Pengarah Perubatan Majlis Sukan Negara. Program pelangsingan beliau iaitu 'Slim For Life' merupakan suatu program yang terkenal dan diikuti oleh pelbagai institusi kerajaan, firma-firma dan badan-badan tertentu. Beliau sering muncul di kaca TV dalam program 'Mari Bersenam' di TV1 setiap pagi jam 8am sekitar tahun 80an dahulu.

Kini, dengan kepakaran yang ada, beliau telah mencipta formulasi Rx-Lite untuk setiap orang yang bercita-cita untuk mendapatkan berat badan & bentuk tubuh yang ideal dengan cara yang menyihatkan. Ia mengandungi bahan-bahan aktif semulajadi yang membantu anda membakar lemak dan menghilangkan berat badan berlebihan.

Cara Pengambilan

Bancuh 1 sachet Rx-Lite dengan 150ml air sejuk atau panas. Atau untuk rasa yang lebih lazat dan mengenyangkan boleh juga dicampur dengan air susu, soya atau dibuat shake buah-buahan.

Rx-Lite diambil semasa perut kosong, gantikan dengan sarapan, makan tengah hari atau makan malam mengikut kesesuaian masa masing-masing.

Sukatan:
Berat 100 kg ke bawah 2 kali sehari (Pagi dan tengah hari, pagi dan malam atau tengah hari dan malam).
Berat 100kg ke atas 3 kali sehari.

Kurangkan pengambilan karbohidrat dan lebihkan sayur-sayuran dan buah-buahan semasa program diet.

Minum air kosong 2L hingga 3L sehari.

translate

Intense Debate Comments